Kwaliteit – Ons idee van uitmuntendheid 

Kwaliteit en veiligheid zijn de verbintenis en belofte waarvoor we elke dag met de grootste toewijding werken. We streven er niet alleen naar om te voldoen aan de strengste normen in de ontwerp-, ontwikkelings- en productiefasen, maar deze zelfs te overtreffen, en bieden constante ondersteuning na verkoop. We promoten en nemen actief deel aan de ontwikkeling van toekomstige regelgevingsnormen voor kwaliteit en veiligheid, waarbij we verantwoorde innovatie aanmoedigen.

slide-crash-test-lab-612x443px

Vertrouwen in productprestaties

Voortdurende aandacht voor kwaliteit staat centraal in ons werk. 

We gebruiken de nieuwste methodes en instrumenten om de veiligheid van onze producten te ontwerpen en te testen. Zo is ons Crash Test laboratorium gespecialiseerd in de veiligheid van autostoeltjes voor kinderen. Het is uitgerust met de beste en meest geavanceerde technologieën waarmee we elk kleinste detail diepgaand kunnen bestuderen.   

De kunst van het luisteren   

De feedback die we krijgen is een waardevolle bron om steeds betere oplossingen te bieden die voldoen aan de verwachtingen van ouders nu en in de toekomst. Daarom hebben we een open en transparant communicatiekanaal met u in de dialoog. 
Zelfs als er zorgen zijn over de veiligheid van producten die al op de markt zijn, blijven responsiviteit en transparantie de basis van de relatie met onze klanten.

slide-paren-more-family-07-612x443px