Bij Chicco zien we de waarde van de toekomst in

Verzorgen zit in ons DNA : zorgen voor jezelf, voor je kinderen en voor de mensen om wie je geeft. Daarom zetten we ons elke dag in om de kindertijd en de toekomst van degenen die hier nu zijn en degenen die er binnenkort zullen zijn, te beschermen.

189164-612x443px
Een nieuw morgen bouwen voor de komende generaties

Bij Chicco hebben we een heel duidelijke visie: een wereld helpen creëren waarin het grootbrengen van kinderen zowel wenselijk als duurzaam is. 

Duurzaamheid voor mensen en het milieu

Daarom omarmen we de ouderschapscultuur, een woord dat voor ons de zorg vertegenwoordigt die ouders gewoonlijk aan hun kinderen geven, maar die eigenlijk alle mensen aangaat, en die ook de zorg voor anderen en voor het milieu omvat.

Download hier het Duurzaamheidsrapport

global-compact-612x443

In 2017 werd de Artsana Group Ondertekenaar van het United Nations Global Compact (UNGC), het grootste duurzaamheidsinitiatief voor bedrijven ter wereld. Het bedrijf nam de Tien Principes over mensenrechten, werk, milieu en corruptiebestrijding over en besloot deze in zijn strategie te integreren.

associazione-caf-612x443px
Onze focus zijn mensen

We hebben altijd aan de zijde gestaan ​​van ouders en iedereen die betrokken was bij de zorg voor kinderen; en elk jaar geven we speciale steun aan mensen in moeilijkheden door middel van concrete initiatieven.

0-820389jp-1200x800
We zetten ons in voor een duurzamere wereld

Bij Chicco geloven we in de filosofie van ouderschap, die we zien als het zorgen voor anderen. Een houding die niet alleen ouders aangaat, maar mensen in het algemeen en de bescherming van de planeet voor toekomstige generaties.

Onze projecten

We nemen tal van initiatieven om de milieu-impact van onze producten en processen te verminderen.

sustainab-1257x517px