Waar wij in geloven

Zoals alle goede dingen in de wereld, vereist ouder zijn veel moeite
en soms voelt het als een heel hobbelige weg.

Bij Chicco proberen we om dit fantastisch avontuur vlotter te laten verlopen door te luisteren naar de noden van ouders en ouders in spe. We willen echter verder gaan en het idee van ouderschap promoten, een concept dat de bredere ondersteuning van mensen die op verschillende manieren zorg dragen voor kinderen omvat. Waar iemand zorg draagt voor een kindje, staan we aan hun zijde.

#PARENTMORE

Chicco_oggi_605x340px

Wie zijn we

We zijn momenteel aanwezig in 120 landen. Reeds meer dan 60 jaar ontdekken we en luisteren we naar de verhalen van generaties nieuwe ouders, iets wat we nooit gaan opgeven. Altijd met dezelfde passie, zijn we fier om vernieuwende producten te blijven ontwerpen om tegemoet te komen aan de noden van ouders, maar daar stopt het niet. Vandaag de dag spreken we niet enkel met moeders en vaders, maar met iedereen die zorgt voor kinderen. Zijn we tenslotte niet allemaal ouders in zekere zin?

Slide_Parentmore_family_07_612x443 px

60 jaar verstandhouding en innovatie

We verzilveren een langdurige expertise in de behoeften van ouders en kinderen, door producten te leveren die innovatie in elk marktsegment verankeren, mede dankzij het Chicco Research Center. Elke stap van ons verhaal belicht iets dat zijn verwante categorie opnieuw vorm gaf.

Timeline_605x340px_EN_18_02_2021_OK

Onze geschiedenis

Jonge entrepreneur Pietro Catelli werd vader in 1958. Zijn zoon Enrico werd liefdevol Chicco genoemd. Pietro ontdekte snel wat het betekende om vader te zijn en zo kwam hij op het visionaire idee om een merk te creëren gespecialiseerd in alle domeinen van het ouderschap. Dit zou voorzien in de behoeften van kinderen vanaf de geboorte tot 36 maanden en bovenal het leven van hun ouders gemakkelijker maken. 

Parenting_605x340px

Ouderschap

Hiervoor bestaat geen word in het Italiaans, maar het geeft de filosofie van Chicco weer. Het betekent zorg dragen voor wie je graag ziet, zoals ouders doen. Het is een waarde gedeeld door grootouders, tantes en nonkels, zorgverstrekkers an babysitters. Verder geldt het voor iedereen die voor kinderen zorgt. 

Competenza_605x340px

Expertise

We hebben meer dan 60 jaar ervaring in elk aspect van het ouderlijk leven en, zoals altijd, blijven we zoeken naar nieuwe oplossingen. Onze basisprincipes blijven dezelfde: een duidelijke focus op kwaliteit en het naleven van de hoogste veiligheidsnormen.

Innovazione_605x340px

Vernieuwing

Onze blik is altijd gericht op de toekomst. We blijven niet alleen gefocust op de behoeften van ouders vandaag, maar ook op wat hun behoeften morgen zullen zijn. We luisteren altijd en begrijpen dat de behoeften van ouders kunnen evolueren van dag tot dag. Met dit in het achterhoofd ontwikkelen we technologisch geavanceerde oplossingen om hun leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. We kunnen nooit hun plaats innemen, maar we staan ​​elke dag aan hun zijde.

Sostenibilità_605x340px

Duurzaamheid

Het is onze voortdurende inzet om verantwoordelijk te handelen met respect voor de mens en het milieu, want voor kinderen zorgen betekent ook zorgen voor de wereld waarin ze zullen opgroeien.

Duurzaamheid

Verzorgen zit in ons DNA : zorgen voor jezelf, voor je kinderen en voor de mensen om wie je geeft.
Daarom zetten we ons elke dag in om de kindertijd en de toekomst van degenen die hier nu zijn en degenen die er binnenkort zullen zijn, te beschermen.

MEER WETEN

 

sostenibilità-605x340px
Slide_Crash_test_lab_605x340 px

Kwaliteit

Bekwaamheid, toewijding en passie begeleiden ons elke dag bij het nastreven van ambitieuze kwaliteitsdoelstellingen; dit is te zien in alles wat we doen, van zorgvuldig luisteren naar onze klanten, tot het bestuderen en ontwikkelen van concrete oplossingen, tot de synergie van onze processen: een team van mensen die om mensen geven.

MEER WETEN

Sociale verantwoordelijkheid

Chicco besliste om, in samenwerking met de stichting «Mission Bambini», een internationaal solidariteitsproject te ontwikkelen met de naam «Blijdschap gaat van hart tot hart»

Ontdek het project
 

Chicco Onderzoekscentrum

We komen tegemoet aan de huidige behoeften door naar uw opmerkingen te luisteren en er acht op te slaan, en we proberen te anticiperen op toekomstige behoeften in ons Chicco Onderzoekscentrum, waar we verschillende professionals, organisaties en verenigingen raadplegen. We vertrouwen op het beste - om u het beste te geven.

Meer weten
 

Artsana Groep

Duurzaam Ouderschap, betekent zorgen voor mensen en hun welzijn. Wij behoren tot de Artsana groep en dit is wat ons onderscheidt.

Meer weten