Welkom op onze Chicco site !

welkom-chicco-1

Informatie en advies, speciaal voor jou.

Al meer dan 60 jaar is het Chicco’s missie om kinderen gelukkig te maken, door de mama’s en papa’s te helpen bij de dagdagelijkse dingen, door hen producten aan te bieden die speciaal aangepast zijn aan de verschillende behoeften van de kinderen, vanaf hun geboorte.
 

Chicco biedt je eenvoudige en praktische oplossingen voor je baby, voor elk moment van de dag : het slapen gaan, de maaltijden, het badje, de wandelingen of het spelen. In de menu kies je eenvoudigweg de categorie die je het meest interesseert en je ontdekt zowel de gezochte informatie, als de producten die het meest passen bij wat je nodig hebt.
 

En om jouw baby en zijn leefwereld beter te begrijpen, zijn er zowel de tips voorgesteld door het Chicco Obervatorium als de aanvullende raadgevingen, zodat elk moment van de dag samen met je baby een moment van geluk is.
 

Deze site is in opbouw en evolueert constant. Help ons om hem te verbeteren door problemen te melden mocht je die tegenkomen, in de rubriek Contacteer ons.
 

We wensen je een aangenaam bezoek aan onze website !

welkom-chicco-1 welkom-chicco-1

Gidsen en Catalogi.

Wil je graag de productcatalogus van Chicco doorlopen en onze producten ontdekken? 

welkom-chicco-2 welkom-chicco-2

Het Chicco Observatorium

Het onderzoekscentrum toegewijd aan de kennis van het kind van 0 tot 3 jaar. Je vindt hier raadgevingen, ideeën en praktische tips van onze deskundigen.

Ontdek al onze video's op Youtube!