Mijn favoriete chef-kok is… mijn mama !

Alles wat je nodig hebt om op eenvoudige manier de maaltijd van je baby klaar te maken met de ingrediënten die je zelf kiest.

laten-we-een-zelfbereide-maaltijd-maken-1

Een gevarieerde voeding.

Het afwisselen van voeding is een essentiële stap in de groei van een kind, de geleidelijke overgang van melk naar een gevarieerde voeding met nieuwe smaken en texturen.

De maaltijden thuis bereiden heeft talrijke voordelen en met de juiste hulpmiddelen kan dat heel snel en eenvoudig gaan.  

laten-we-een-zelfbereide-maaltijd-maken-2
laten-we-een-zelfbereide-maaltijd-maken-1

Stoomkoken.

Voor een gezonde en smakelijke maaltijd, zal het stoomkoken van vlees, vis, fruit en groenten ervoor zorgen dat de natuurlijke smaak en de voedingswaarden behouden blijven en de vertering begunstigd wordt.

laten-we-een-zelfbereide-maaltijd-maken-2

Uiteenlopende texturen.

Zelf de maaltijden bereiden laat je toe om de texturen te variëren en je kindje er geleidelijk aan te laten aan wennen, terwijl je rekening houdt met zijn natuurlijke ontwikkeling. 

laten-we-een-zelfbereide-maaltijd-maken-3

Recepten.

Met een beetje verbeelding en met behulp van kookboeken, kan je voor je baby een heleboel uiteenlopende, smaakvolle maaltijden bereiden door verse ingrediënten te kiezen volgens zijn voorkeur en zijn groeifase.

Ontdek het kookboek Les aventures fantastiques de Piccolino.