Chicco Fysiologische schoenen

Kleine stapjes om te springen naar de ontdekking van de wereld! Iedereen rechtop! Het avontuur begint! Ontdek de nieuwe collectie.

chicco-fysiologische-schoenen-1

Vertrek met de juiste voet.

Chicco schoenen zijn bedacht en ontworpen volgens de vier fundamentele karakteristieken van het Chicco Fysiologisch Project, dat verschillende criteria bevoorrecht volgens de leeftijd van het kindje, om zo steeds de fysiologische ontwikkeling van de voet te respecteren.

De voet speelt een fundamentele rol bij de ontwikkeling van het kindje. Hij moet dus beschermd en gerespecteerd worden door passende, comfortabele, lichte en soepele schoenen te dragen, die de voet vrij laten om te bewegen terwijl ze zijn fysiologische ontwikkeling volgen en bevorderen.

chicco-fysiologische-schoenen-2

chicco-fysiologische-schoenen-3

chicco-fysiologische-schoenen-4
chicco-fysiologische-schoenen-1

Nursery – maat 15 tot 19

Voor borelingen raden we een schoen aan die vervaardigd is uit een uiterst soepel materiaal, waarvan de enige functie is de voet te bedekken en te beschermen en waarin hij vrij kan bewegen. De opening moet breed zijn om hem gemakkelijk aan te kunnen trekken.

Ontdek de volledige schoenencollectie Chicco Nursery.

chicco-fysiologische-schoenen-2

Dopoculla – maat 17 tot 20

Tijdens deze periode moet het kindje ongestructureerde, lichte en soepele schoenen dragen, die hem vergezellen bij zijn eerste bewegingen buiten het wiegje en hem helpen om te wennen aan schoenen.

Ontdek de volledige schoenencollectie Chicco Dopoculla.

chicco-fysiologische-schoenen-3

Gattona – maat 18 tot 23

Tijdens deze periode is het aanbevolen om een lichte schoen te gebruiken met een soepele zool, die bijzonder flexibel is op de juiste plaatsen, om de natuurlijke beweging van de voet te vergezellen tijdens het kindje zijn pogingen om zich al kruipend te verplaaten.

Ontdek de volledige schoenencollectie Chicco Gattona.

 

chicco-fysiologische-schoenen-4

Infant – maat 20 tot 34

Op deze leeftijd is het ideaal om een soepele schoen te kiezen met een binnenzool die de voetzool zacht en continu stimuleert. Hij biedt geen enkele steun aan de voetzool maar hij moet licht gestructureerd zijn ter hoogte van de hiel voor meer stabiliteit.

Ontdek de volledige schoenencollectie Chicco Infant.