BOPPY

Steun voor elke moeder

Our story

HOE HET BEGON

Boppy startte met een moeder die een kussen maakte om baby's te ondersteunen in haar dochter's opvang. Naast ondersteuning, buikliggen en zitondersteuning, realiseerden moeders zich dat het ook een geweldig ergonomisch kussen was voor borstvoeding. Het originele Boppy® Steun- en Borstvoedingskussen voor baby's was geboren. Al snel werd het een must-have voor ouders vanwege zijn comfort en veelzijdigheid.

Ons verhaal
Waar we om geven

We zijn er voor jou!

Bij Boppy ondersteunen en innoveren we. Onze producten zijn ontworpen en houden rekening met de verschillende behoeften en uitdagingen van echte ouders. 

De producten van Boppy bieden:

  • Comfort
  • Connectie
  • Veiligheid
  • Eenvoud
  • Steun
  • Veelzijdigheid
family-2-605x340px
Wat we doen

Onze producten

Gebruikmakend van tientallen jaren ervaring en luisterend naar ouders, verzorgers en zorgverleners, ondersteunt Boppy alle moeders vanaf de zwangerschap tot het eerste levensjaar van de baby met veelzijdige, gebruiksvriendelijke producten. 

  • Zwangerschapskussens 
  • Borstvoedingskussens 
  • Draagzakken 
  • Accessoires
family-1-605x340px

Categorieën     

Producten

079923_440_Total_Body_Glacier_ITA5

Zwangerschapskussens

Lukt het niet om je op je gemak te voelen? Vind de perfecte positie zodat je de hele nacht door kunt slapen met Boppy Zwangerschapskussens. Onze multifunctionele kussens geven comfort op maat, aangepast aan je groeiende buik tijdens je zwangerschap.

Ontdek meer

079902_060_MODERN_WOODLAND_GB8

Borstvoedingskussens

Het Boppy Borstvoedingskussen, voor de voeding en ondersteuning van je baby, is één van de eerste kostbare items die je zal gebruiken om een ​​band met jouw baby te creëren en jouw maaltijdroutine vorm te geven. Het originele Steunkussen van Boppy is meer dan alleen een borstvoedingskussen, het is gemaakt om jouw baby onder toezicht te ondersteunen tijdens zijn eerste levensjaar .

Ontdek meer

079951_940_ADJUST_COMFYFIT_CHARCOAL_GB7

Babydragers

Draag je baby vol vertrouwen wanneer je eropuit gaat, met de gemakkelijke, comfortabele en ondersteunende Boppy babydragers. Geïnspireerd door yogakleding. De lichtgewicht, zachte stof beweegt met jou en je baby mee.

Ontdek meer

079968_Infinity_Scarf_GB5

ACCESSOIRES

Je avonturen met baby eindigen nooit. Boppy accessoires omarmen de behoeften van je groeiende baby en passen op natuurlijke wijze bij je routine.

Ontdek meer

Wij zijn makers, oplossers, liefhebbers van comfort en supporters van alle ouders.

079902_520_SOFT_SHEEP_GB8

Borstvoedingskussens : hoe kiezen

Waar moet je rekening mee houden als je een borstvoedingskussen koopt? 

Klik hier om meer te weten

COMFYHUG_BALLERINA_ROSE_ITA7

Baby vasthouden, een warme knuffel om op te groeien

Contact met de ouder is een primaire behoefte van de pasgeborene omdat het de emotionele en cognitieve ontwikkeling bevordert.

Klik hier om meer te weten.