ECO+ Chicco

ECO+ vertegenwoordigt het concrete engagement dat Chicco aangaat om het milieu te respecteren en om op een verantwoordelijke manier te handelen naar kinderen toe en naar de wereld waarin ze gaan opgroeien. 

Zorg dragen zit in ons DNA : voor jou, jouw kinderen, de personen die je graag ziet.
Daarom engageren we ons om de kinderjaren en de toekomst te bewaren van wie hier is en wie zal komen, terwijl we personen en milieu respecteren.

 

gioco-stone-balance-621x443px

ECO+ : ons duurzaam gamma

Vervaardigd in bioplastic en gerecycleerd plastiek, alle producten Chicco Eco+ zijn veilig, ecologisch en duurzaam.

Het gamma ECO+ is ontwikkeld door de klemtoon te leggen op het milieu, zowel in productontwikkeling als in ontwerp van verpakkingen, die recycleerbaar zijn en met een minimum aan plastiek.

De waarde van ' Made in Italy '

Het gamma Eco + werd ontwikkeld en geproduceerd in Italië, waar de grootste aandacht gevestigd werd op de kwaliteit en de veiligheid van de producten, altijd met respect voor de natuur.

 

made-in-italy-612x443px
plastica-riciclata-400x400px

Van waar komt gerecycleerd plastic ?

Heb je je ooit afgevraagd waar het plastic dat tijdens het gietproces wordt afgekeurd, terechtkomt?

Als het niet eerder werd gebruikt, wordt het nu opnieuw verwerkt tot een nuttig materiaal voor het maken van nieuwe producten en dit is precies hoe Chicco's Eco + gamma van duurzaam speelgoed is gemaakt!

bio-plastica_440x400px

Weet jij wat bioplastic is?

Dit zijn grondstoffen die zijn afgeleid van plantaardige bronnen zoals tarwe, maïs of bieten.

De beste grondstoffen voor onze duurzame en milieuvriendelijke Eco + producten zijn afkomstig van afval van landbouwproducten dat niet voor voedsel kan worden gebruikt.

Speel natuurlijk !

Wij willen je begeleiden tijdens deze reis en je helpen om onze overeenkomst met het milieu en de personen die er deel van uitmaken te herkennen. Daarom hebben we speciale iconen gecreëerd zodat je onze duurzame producten kan herkennen.

sustainab-1257x517px