Wiegjes en bedjes

Een vredige nachtrust voor de ganse familie.

onze suggesties

Hoe de juiste wieg kiezen? 

Een wieg is een klein bedje waarin je baby met een gerust en veilig gevoel kan slapen. De wieg wordt gebruikt voor de nachtrust én voor dutjes overdag. Onmisbaar dus voor alle ouders.

Er bestaan ontelbaar veel wiegen. Het is wel belangrijk dat je er een kiest met een vlakke maar stevige bodem vergezeld van een goede matras zodat je baby goed kan slapen. Belangrijk is ook dat de zijkanten van de wieg voldoende hoog zijn zodat je baby niet kan vallen.

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar: wiegjes in hout, paraplubedjes of co-sleeping wiegjes. Het handige co-sleeping wiegje kan worden vastgemaakt aan het bed van mama en papa zodat zij kunnen genieten van meer rust en comfort terwijl hun baby in alle veiligheid naast hen ligt.
 

Waarom een wiegje van Chicco kopen?

Chicco, sinds 1958 marktleider op het gebied van kinderartikelen, beschikt over een ruim gamma wiegjes die zijn afgestemd op alle levensfases van je kind. Zo zijn er co-sleeping wiegjes waardoor je baby vanaf de geboorte naast jou kan slapen en ook reisbedjes. We bieden ook een 4-in-1 oplossing waarbij de wieg gemakkelijk omgevormd kan worden tot relax of eetstoel. Alle wiegjes van Chicco voldoen aan de veiligheidsnormen.