Welzijn en bescherming

Al wat je kindje nodig heeft om zich goed te voelen, is jou. Naast jouw liefde, biedt Chicco een gamma praktische en efficiënte producten aan voor het welzijn en de bescherming van je kleintje.

onze suggesties

Welzijn en bescherming van je kindje.

Voor zijn welzijn en uw gemoedsrust

Gezondheid en welzijn zijn belangrijk voor een gezonde groei en een vredig ouderschap. De welzijns- en veiligheidsproducten van Chicco zijn ontworpen om u te helpen om uw kind beter te doen voelen in alle situaties. Ze bieden oplossingen voor het dagelijkse leven en voor wanneer dicht bij uw kind zijn en voor hem zorgen belangrijker is dan ooit. Het zijn producten voor alle gelegenheden en ontworpen voor de behoeften van zowel de ouders als het kind.

Vrijetijdsbesteding buitenshuis

Uw vrije tijd in de buitenlucht doorbrengen is altijd een fijne ervaring, en ook een leuke en ontspannende gelegenheid om uw kind kennis te laten maken met de wereld die hem omringt, waardoor hij in relatie kan komen met anderen in een context vol prikkels en nieuwigheden.

Om deze momenten ten volle te beleven, is het nuttig om alles mee te nemen wat nodig is voor de bescherming en het welzijn van uw kind: dat is de reden waarom Chicco u verschillende oplossingen biedt voor de tijd die u buitenshuis doorbrengt. 

Hygiëne-, verzorging- en slaapproducten

Na het spelen, is het tijd om de batterijen op te laden! Voor de dagelijkse dutjes en rust, biedt Chicco een reeks welzijnproducten aan die de kwaliteit van de slaap verbeteren.

De neuszuiger bijvoorbeeld is zeer nuttig om de neus vrij te houden en je kindje rustig te laten ademen.

Luchtbevochtigers in de kinderkamer garanderen de gezondste temperatuur en omgeving.

Met de Chicco videobabyfoons kunt u uw baby altijd in het oog houden, zelfs tijdens zijn dutje: ze zijn uitgerust met een klein lampje om hem gezelschap te houden en hem te helpen slapen, en garanderen een continu zicht op uw baby tijdens zijn slaap.