Wandelen

Alles wat je nodig hebt wanneer je samen gaat wandelen.

onze suggesties

Op wandel met Chicco

De wereld verkennen

Een wandeling in het park, uitstapjes naar de stad,... deze zaken kunnen eenvoudig lijken, maar vaak zijn het echte uitdagingen voor ouders. Daarom hebben we een reeks producten ontwikkeld om je te helpen om zo veel mogelijk te genieten van de tijd die je buiten doorbrengt, van je eerste uitstapjes in de stad tot wandelingen op moeilijk terrein.

Ouderschap beleven buitenshuis

We hebben wandelwagens ontwikkeld met een veilig en comfortabel zitje, ideaal voor wandelingen en verplaatsingen in de stad. Eenvoudig op te plooien, licht en compact om mee te nemen, deze wandelwagens zijn gemaakt om aan jouw noden te voldoen.

Praktisch en functioneel, deze wandelwagens zijn ontworpen voor dynamische ouders, mede dankzij de accessoires die bijgeleverd worden, zoals de regenbekleding, speelgoedmand en muggennet.

 

Op wandeling en in de wagen

De Duo, Trio en modulaire wandelwagens zijn zeer veelzijdig en passen zich aan jouw wensen aan. De plooibare en compacte structuur werd bestudeerd om toe te laten om de wandelwagen om te vormen tot een comfortabele draagmand, terwijl de autostoel niet enkel in de wagen, maar ook voor een wandeling kan gebruikt worden. Chicco biedt veelzijdige producten aan, om comfortabel te kunnen wandelen in alle rust.