Speelgoed

Alles wat je nodig hebt om je kindjes te vermaken, hen te vergezellen in hun groei en hen te helpen met leren.

ECO+ Chicco
Natuurlijk spelen!

De toekomst van onze kinderen en de omgeving waarin ze zullen spelen ligt in onze handen. Kies, samen met Chicco, om zorg te dragen voor de natuur. Elk gebaar, klein of groot, is belangrijk om een betere en duurzame wereld te creëren.

Dus, laat ons jullie helpen om hen vandaag te leren om aan morgen te denken!

 

De perfecte bedtijd routine om de hele familie gelukkig te houden.

Vanaf de allereerste levensdagen dragen de producten van Chicco bij tot een ontspannende slaapomgeving voor baby's. Creëer de juiste sfeer door de dingen te kiezen waar baby het meest van houdt: kleurrijke projecties, klassieke muziek en natuurgeluiden, een geruststellend nachtlampje en zachte speeltjes voor een extra dosis knuffels.

Baby kan blijven spelen en zo belangrijke cognitieve vaardigheden ontwikkelen

Op een gegeven moment zal uw baby klaar zijn voor zijn eerste creatieve uitdagingen! Stimuleer de kleintjes met spelletjes die hen helpen om hun cognitieve vaardigheden te ontwikkelen, te beginnen met hun natuurlijke belangstelling voor het stapelen van voorwerpen of het plaatsen van vormen in de juiste gaten. Door samen te spelen leren baby's hun eerste frustraties te overwinnen en van hun eerste successen te genieten.

Een voorbeeld nemen aan de groten om lichaamsbeweging te stimuleren

De voordelen van een actieve levensstijl zijn welbekend, en de beste manier om ermee te beginnen is op jonge leeftijd. Speelgoed geïnspireerd op populaire sporten stimuleert de passie voor beweging. Elk speeltje stimuleert specifieke vaardigheden, van precisie tot motorische coördinatie, en bevordert socialisatie en een gedeeld gevoel van teamwork en vriendschap.

Muziek, maestro ! Opgroeien met muziek

Muziekinstrumenten voor baby's zijn de meest natuurlijke manier om de kleintjes te helpen om zich creatief uit te drukken.

En plezier maken helpt ook om veel verschillende vaardigheden te ontwikkelen: van verbeelding en doeltreffende communicatie tot concentratie, aandacht en geheugen. Ideaal om samen te spelen en elkaar te leren kennen.

Taalontwikkeling begint met het ABC

Hoe kunt u uw baby helpen zijn taalvaardigheid te testen? De educatieve sprekende speelgoedproducten bieden de juiste stimulansen voor kleintjes van 6 maanden tot 5 jaar, waarbij het type inhoud en activiteit wordt aangepast aan de specifieke behoeften van elke leeftijd. Als bonus leert uw kleintje spelenderwijs Engels!

onze suggesties