Ontspanning

Producten om je baby te laten ontspannen en jouw dag te plannen. 

onze suggesties

Relax Chicco

De innovatieve oplossingen van Chicco om samen te ontspannen

Het zijn de momenten van rust en ontspanning die de basis vormen van een goede relatie tussen de ouders en hun kind. Een rustige thuissfeer is belangrijk. De producten van Chicco helpen je kindje om zich samen met mama en papa te ontspannen. Hoge stoelen, zetels en relaxen creëren een rustige omgeving waarin je kindje al rustend, zittend of wiegend zijn tijd kan doorbrengen. Deze innovatieve, comfortabele oplossingen op maat van kinderen zijn ontworpen om lang mee te gaan en je kleintje te vergezellen tijdens zijn eerste levensjaren.

Pret gegarandeerd in de relax van Chicco

De onmisbare babyrelax is ongetwijfeld een van de meest geliefde items die kinderen tot rust brengt.

Chicco heeft de meest klassieke modellen in een nieuw jasje gestoken door relaxen en schommelstoelen te ontwikkelen die voorzien zijn van allerlei functies om hen te vermaken. Zo kan je de wiegsnelheid instellen, gaande van een trager ritme om in te dommelen tot een sneller ritme om te spelen. Ook de verstelbare rugleuning is bijzonder handig zodat je baby in de meest comfortabele houding kan genieten.

De relaxen zijn voorts uitgerust met een verstelbare speelboog met rammelaars en speeltjes, perfect om je kindje te vermaken met intrigerende kleuren en geluiden. Ze zijn ook compact en opvouwbaar om buitenshuis mee te nemen. Zo heb je steeds iets bij de hand dat zal helpen om je baby in alle rust bezig te houden.

Zacht, comfortabel en veilig

Relaxen, zetels, schommelstoelen ... Uiteenlopende producten die meer gemeen hebben dan je denkt. Zo zijn ze stuk voor stuk zacht en comfortabel. De stevige zitting is immers volledig bedekt met een zachte vulling die je kindje ondersteunt en rustig maakt.

Een klassiek voorbeeld van een relaxitem? Het Boppy Hug&Nest zitkussen dat een warme cocoon vormt rond je baby en ergonomisch en comfortabel ligt. Voor een goede ondersteuning zowel tijdens vertroetelmomenten als tijdens het voeden.