Alle producten voor de melkvoeding van baby

Melkvoeding geven is een dagelijks ritueel waarvan mama’s en baby’s
ten volle kunnen genieten op elk moment. 

Zuigflessen

Veel oplossingen voor alle behoeften, voor melkvoeding zonder problemen

Spenen

De juiste speen voor elke fase van baby's groei.

onze suggesties

Chicco producten voor melkvoeding

Melk geven met Chicco, een rustgevende en unieke ervaring

Borstvoeding, afgekolfde melk, of het flesje ... Waar je ook voor kiest, het voeden van je baby blijft een van de mooiste ervaringen als mama die bijdraagt tot een unieke band met je kind. Rust is de manier om je baby kalm te houden en het veilige gevoel te geven waarnaar hij tijdens zijn eerste levensmaanden zo op zoek is. Chicco heeft dan ook producten ontwikkeld om het voeden van je baby zo aangenaam mogelijk te maken.

De vele Chicco producten voor melkvoeding

Blijven zitten in een ergonomische en comfortabele houding, melk afkolven voor later, je baby helpen bij het slikken: het geven van melkvoeding vergt veel inspanning. Gelukkig is er het borstvoedingskussen dat door zijn ergonomische vorm en zachte vulling, die zich aanpast aan het lichaam, goede ondersteuning biedt voor jou en ook je baby wiens hoofdje wordt ondersteund voor een comfortabele positie. Je kan de Boppy kussens tijdens het volledige groeiproces van je kindje gebruiken: als ondersteuning tijdens het voeden maar ook als comfortabel kussen om zoon- of dochterlief te vertroetelen.

 

Wil je borstvoeding afwisselen met het geven van een flesje? Dan zijn er de zachte, ergonomische silicone spenen van de lijn NaturalFeeling. Ze passen op de zuigflessen compatibel met de manuele en elektrische borstkolf en zijn uitgerust met een mechanisme waardoor de speen tijdens het voeden steeds vol zit met melk.

 

Chicco biedt ook sterilisators aan om de zuigflessen te steriliseren. Propere zuigflessen en spenen zijn dan ook uiterst belangrijk voor de gezondheid van je baby. De warme dampen ontsmetten de flesjes maar kunnen ook gebruikt worden om een gevulde zuigfles op de juiste temperatuur te brengen.

Veilige en natuurlijke producten

Aangezien onze producten bedoeld zijn voor het voeden van kinderen, is het vanzelfsprekend dat hun materialen zorgvuldig uitgekozen worden.

Zo bestaan onze spenen uit ultrazachte natuurlijke silicone die doen denken aan mama’s borst.