De Maaltijd

Alles wat je nodig hebt om de maaltijd vlot te laten verlopen.

onze suggesties

Accessoires voor de maaltijd

Chicco producten voor de maaltijd

Van de borst tot de eerste echte hapjes aan tafel, etenstijd is altijd één groot avontuur dat de groei van je kindje stimuleert. Om van iedere maaltijd het beste te maken, biedt Chicco tal van innovatieve producten en accessoires aan die je baby vergezellen in iedere groeifase. Hoge stoelen, bestek, bekers en slabbetjes helpen je kindje te genieten van ieder moment aan tafel.

De producten van Chicco zijn ontworpen om in te spelen op de voedingsnoden tijdens de volledige voorschoolse periode. Voor de eerste levensmaanden van je kleintje hebben we verschillende verwarmers in ons gamma om baby’s flesje snel klaar te maken. En met de stoomkoker kan je natuurlijke en verse ingrediënten bereiden voor een gezonde maaltijd of bereide babyvoeding opwarmen. 

Iedereen aan tafel met de hoge stoelen van Chicco

Om je zoon of dochter steeds naast jou te hebben, zelfs aan tafel, is er de hoge stoel van Chicco: comfortabel, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te verplaatsen. Kortom, een praktische stoel om te eten in gezelschap van de grote mensen. Er zijn de klassieke modellen met vier poten op wielen, maar er is ook de tafelhangstoel en de stoel met plooisysteem om gemakkelijk mee te nemen voor een avondje op restaurant.

Bekers en bestek in alle kleuren

Is je kleintje al wat groter? Dan zijn de veilige en kindvriendelijke bestekken van Chicco het enige wat hij nodig heeft om zelfstandig te leren eten. Elke maaltijd wordt opgevrolijkt door leuke dieren en figuren in felle kleuren, waardoor hun fantasie tot leven komt en hun appetijt groter wordt. Het online aanbod omvat ook diverse glazen en bekers met antilek tuit of rietje om hen in alle veiligheid zelf te leren drinken.