Hygiëne

Veilige en hygiënische verzorging voor de allerkleinsten.

onze suggesties

Chicco hygiëneproducten

Zorg voor de hygiëne en netheid van uw kindje

Het verschonen, de hygiëne en het dagelijkse badje met Chicco-producten, maken het mogelijk om baby's gezond op te doen groeien en voor hen te zorgen, dankzij moderne oplossingen die speciaal voor hun behoeften zijn ontwikkeld.

Van het nagelschaartje tot de haarborstel, luieremmers en verschoontafels, Chicco biedt alles wat u nodig heeft voor de dagelijkse schoonmaak en hygiëne van de pasgeborene,... een brede collectie producten speciaal ontworpen voor baby's.

Producten voor het verschonen van baby's

Het verschonen van luiers brengt zelfs de meest geduldige moeders en vaders vaak in de problemen. Daarom heeft Chicco een deel van de catalogus van babyverzorgingsproducten gewijd aan essentiële accessoires om dit moment met sereniteit het hoofd te bieden.

De verschoontafel is verkrijgbaar in vele modellen die een schoon en comfortabel oppervlak bieden om de baby te laten rusten en zijn luier te verschonen. Ook praktische oplossingen zoals de Cuddle & Bubble, het alles-in-één badje en verschoontafel met handige ruimte om verzorgingsproducten op te bergen, voor maximale veelzijdigheid.