Badtijd

Huid op huid met je baby : samen vormen jullie één.

onze suggesties

Baby's bad

 

Het hulpmiddel voor zijn dagelijks bad

Badtijd is een moment van grote nabijheid en intimiteit met de baby: een dagelijkse afspraak die hem, in zijn eerste maanden, gezond en ontspannen houdt. Chicco komt de gezinnen tegemoet met een reeks hygiëneproducten voor baby's, die werden ontworpen om te voldoen aan de fysiologische behoeften van pasgeborenen tijdens hun eerste levensmaanden.

Comfortabele en serene badtijd, met Chicco badjes

Chicco biedt ook een reeks badjes en verschoontafels aan om uw kind een comfortabele zitplaats te bieden tijdens het baden. Praktische hulpmiddelen die uw kind begeleiden tijdens de groei en die de ouders het meest geschikte accessoire bieden om ervoor te zorgen dat de hygiëne van hun kind altijd sereen is. Ze zijn licht, gemakkelijk te verplaatsen en te positioneren en voorzien van ruimte voor de spons en de nodige accessoires: met de Cuddle&Bubble beschikt u over een product dat van een verschoontafel in een kleine badkuip verandert.

Accessoires voor reiniging en hygiëne

Chicco heeft aan alles gedacht en biedt naast badjes ook een rijke keuze aan accessoires voor de dagelijkse hygiëne: de eerste borstel en kam, kleurrijk en geschikt voor kinderen, maar ook anatomische nagelschaartjes en badspeeltjes.