Bedtijd en Ontspanning

Een knuffelzacht wiegje

Tijdens de eerste weken is het kleine en omhullende wiegje de ideale slaapplek.

un-berceau-pour-le-caliner

De slaap is belangrijk, net zoals de omgeving waarin de baby slaapt, vooral tijdens de eerste maanden. Toen hij nog in de buik van mama zat, was de beschikbare ruimte natuurlijk krap en beperkt, maar ook omhullend en geruststellend. Daarom is een wiegje, dat de baby op dezelfde manier omhult en geruststelt, de ideale slaapplek voor pasgeboren baby's. 

Omdat het niet echt groot is, kan het wiegje vlakbij het bed van de ouders worden geplaatst. Zo zal het kind zich veilig voelen en zal mama blij zijn dat ze hem kan aanraken, strelen en voortdurend over hem kan waken. Zo dicht bij elkaar slapen, maakt het voeden, kalmeren en knuffelen van de baby makkelijker en veiliger. 

Bovendien is een lichte, handige, makkelijk draagbare wieg ideaal voor verplaatsingen binnenshuis maar ook buitenshuis, om op vakantie te gaan of op bezoek bij de grootouders. De baby kan zo rustig en comfortabel rusten op een voor hem vertrouwde plek, terwijl zijn ouders kunnen genieten van een gezellig moment met hun kleintje in de buurt.

Over hetzelfde onderwerp

Artikel

Artikel

Artikel